Update: Alexander Jallow lämnar Göteborg, går till Brescia

Update: sen den är artikeln publicerades har Alexander Jallow gått vidare till Brescia i Italien

Alexander Jallow föddes den 3 mars 1998 i Huddinge, Sverige. Han är en svensk fotbollsspelare som spelar för Brescia i Serie B.

Alexander Jallow Karriär

Jallows moderklubb är Avesta AIK. Under 2013 och 2014 spelade han 32 matcher och gjorde två mål för klubben i Division 3. Den 23 december 2014 skrev Jallow på ett flerårskontrakt med IK Brage. Under våren 2015 lånades han tillbaka till Avesta AIK.

Den 4 november 2016 värvades Jallow av Jönköpings Södra, där han skrev på ett fyraårskontrakt. Han gjorde allsvensk debut den 16 september 2017 i en 1–1-match mot IFK Göteborg.

Den 2 januari 2020 värvades Jallow av IFK Göteborg, där han skrev på ett fyraårskontrakt. Han spelade totalt 75 matcher och gjorde två mål för klubben.

Den 26 augusti 2022 blev Jallow uttagen av Serie B-klubben Brescia.

Spelstil på fotbollsplanen

Alexander Jallow är en fotbollsspelare som är specialiserad på att spela som ytterback i försvarslinjen. Hans förmåga att spela på denna position är känd för hans snabbhet, teknik och förmåga att avvärja anfall.

Som ytterback är det viktigt att ha snabbhet och teknisk skicklighet för att kunna störa motståndarens anfall och samtidigt bidra till sitt eget lags anfall.

Jallow är också en spelare som har en förmåga att gå upp i anfall och skapa målchanser. Hans offensiva inställning gör honom till en mycket användbar spelare på planen. Han kan utnyttja sin snabbhet och teknik för att dribbla förbi försvarare och lämna öppningar för sina lagkamrater att ta sig framåt i planen. Dessutom har han en förmåga att lägga precisa inlägg i straffområdet, vilket kan leda till farliga målchanser.

Jallows förmåga att spela både i försvar och i anfall gör honom till en mångsidig spelare på planen. Han är en viktig del av laget och är känd för sin pålitlighet och uthållighet. Hans bidrag i försvar och anfall gör honom till en viktig spelare i laget och en favorit bland fansen.

Vad är Alexanders Jallows position på fotbollsplanen?

Alexander Jallow spelar som ytterback.

Vilka klubbar har Alexander Jallow spelat för?

Alexander Jallow har spelat för flera klubbar, inklusive Avesta AIK, IK Brage, Jönköpings Södra, IFK Göteborg och Brescia.

Vilken är Alexanders Jallows födelseort?

Alexander Jallow föddes i Huddinge, Sverige.

Vilken är Alexanders Jallows födelsedatum?

Alexander Jallow föddes den 3 mars 1998.

Vilket landslag har Alexander Jallow spelat för?

Alexander Jallow har spelat för flera landslag i Sverige, inklusive U17, U19 och U21.

Har han en instagram?

Följ Alexander Jallow på hans officiella instagram, @alexanderjallow

Vad mer söker folk på kring Jallow?

Här är några saker när vi tittade på nätet: Familj, ursprung ..

Läs mer