AVSLÖJAR: Utländskt bud på Sebastian Ohlsson

Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

IFK Göteborgs lagkapten, Sebastian Ohlsson, 26, har imponerat stort under våren. Enligt Nya Blåvitts uppgifter har IFK Göteborg mottagit ett bud från en sydeuropeisk klubb på cirka fem miljoner kronor. 

Inför säsongen skolades han om till högerback och fick kaptensbindeln tilldelad. Sedan dess har utvecklingskurvan pekat spikrakt uppåt för Sebastian Ohlsson. Han har startat samtliga tolv matcher i Allsvenskan 2019 och varit en av Blåvitts bästa spelare. Nu finns det utländskt intresse för lagkaptenen.

Enligt Nya Blåvitts uppgifter har IFK Göteborg mottagit ett bud på cirka fem miljoner kronor för Sebastian Ohlsson från en sydeuropeisk klubb. Tidigare i dag rapporterade Fotbollskanalen att IFK Göteborg var intresserat av Johan Larsson. En spelare som kan ses som en tänkbar ersättare till Sebastian Ohlsson om han blir såld.

Sebastian Ohlssons nuvarande kontrakt med Blåvitt sträcker sig året ut. Klubben har sedan tidigare inlett förhandlingar om en kontraktsförlängning, men har nu alltså utländska intressenter att ta hänsyn till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.