IFK Göteborg tittar på Jonathan Tamimi

Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

Igår kunde Nya Blåvitt berätta att en sydeuropeisk klubb lagt ett bud på cirka fem miljoner kronor på IFK Göteborgs lagkapten, Sebastian Ohlsson. I dag skriver GT att den sydeuropeiska klubben är portugisiska SC Braga och att en potentiell ersättare till Ohlsson finns i GIF Sundsvall.

Sebastian Ohlssons vårsäsong har inte gått under radarn. Igår kunde Nya Blåvitt berätta att IFK Göteborg mottagit ett bud på cirka fem miljoner kronor för lagkaptenen från en sydeuropeisk klubb. I dag skriver GT att det rör sig om portugisiska Braga. GT skriver också att en tysk klubb och Birgmingham är intresserat av Ohlssons signatur.

IFK Göteborg är måna om att behålla Ohlsson och har under en längre tid förhandlat om en kontraktsförlängning. Igår avslöjade Fotbollskanalen att ett av namnen på Blåvitts radar är den förre Elfsborgs-backen Johan Larsson. Enligt GT tittar Blåvitt på bland annat en spanjor, en spelare i Östersund och en spelare i Sundsvall.

Enligt Nya Blåvitts uppgifter är det Jonathan Tamimi, 24, som är spelaren från Sundsvall. Högerbacken har ett kontrakt med Sundsvall som sträcker sig över 2021. 

IFK Göteborg sonderar terrängen efter en potentiell ersättare till Ohlsson om han lämnar och tittar för tillfället på flertalet alternativ.