Duon missar matchen mot Helsingborg

Foto: Bildbyrån

Robin Söder var inte med borta mot Djurgården där Nzuzi Toko klev av skadad – nu missar duon måndagens match mot Helsingborg.

Varken Robin Söder eller Nzuzi Toko deltog när IFK Göteborg genomförde sin sista träning inför matchen mot Helsingborg. De båda dras med skador, och kommer alltså inte vara med imorgon på Ullevi.

Robin Söder som inte åkte med laget till Stockholm tidigare i veckan hade förhoppningar om att bli spelklar till matchen mot Helsingborg imorgon. Men när anfallaren saknades på dagens träning kunde Poya Asbaghi sedermera bekräfta att han inte kommer till spel imorgon.
— Det är sakta på väg framåt, men ännu inte tillräckligt bra för att vi ska kunna känna att det är okej att våga ha honom på plan. Det krävs att man inte är hämmad på något sätt, annars riskerar man större saker än att han inte kan spela matcher och där vill vi inte hamna, säger Poya till GP efter dagens träning på Kamratgården.

Nzuzi Toko utgick med en känning i framsida lår på Tele2 Arena i måndags, och blir borta ett tag framöver.
— Toko är borta den närmaste tiden. Det var ett bakslag i matchen mot Djurgården. Vi får se hur han reagerar på rehabiliteringen, men han är definitivt borta mot Helsingborg och jag har svårt att se honom i de kommande matcherna, säger Poya till GP.