Uppgifter: MFF ute efter Sebastian Ohlsson: ”Inte aktuellt”

UFoto: Michael Erichsen / Bildbyrån

Sebastian Ohlsson har varit bäst i Allsvenskan på sin position i år. 
Nu jagas han av flera klubbar, bland annat Malmö FF, erfar GT.
— Det är inte aktuellt, säger Ohlsson själv till GT.

Sebastian Ohlsson har i år skolats om till högerback. Positionsbytet blev en succé, och med lagkaptensbindeln runt armen har han varit en av Blåvitts viktigaste spelare i år. Förhandlingar om ett nytt kontrakt pågår, vilket GP var först med att rapportera.
— Allt det där sköter min agent. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Spelschemat har varit tajt. Vi får se vad som händer, men jag trivs väldigt bra i IFK Göteborg. Det är en ära att vara kapten och jag kan givetvis tänka mig att stanna. Samtidigt är det alla spelares dröm att testa proffslivet utomlands någon gång. Men då ska det vara något bra också, inte bara för att det är utanför Sverige, säger Sebastian Ohlsson.

Nu avslöjar GT att Malmö FF är intresserade av Ohlssons signatur. Klubben sålde nyligen deras ordinarie högerback Andreas Vindheim till Sparta Prag, och letar nu efter en ersättare.

Men Sebastian Ohlsson, som är blåvit sedan barnsben, kan inte tänka sig att flytta till en allsvensk konkurrent.
— Det (flytt till Malmö) är inte aktuellt. Ska jag flytta på mig så är det utomlands som gäller. Nej, någon annan allsvensk klubb är inte aktuellt, säger han till GT.