Ohlsson ännu inte tillbaka i full träning

Foto: Michael Erichsen / Bildbyrån

Sebastian Ohlsson klev av skadad hemma mot Örebro i den sista matchen inför sommaruppehållet. Sedan dess har han rehabiliterat på egen hand och varit utanför den blåvita matchtruppen.


Annons från Unibet:


Det var hemma mot Örebro, den 1 juni, som det högg till för Sebastian Ohlsson när han skulle skjuta ett skott på volley. Blåvitts lagkapten – som hade sin bästa vår bakom sig – var tvungen att kliva av skadad i den sista matchen inför sommaruppehållet. Sedan dess har det inte blivit några fler framträdanden på plan, utan istället har det snackats om huruvida han ska förlänga med Blåvitt eller säljas i sommar.
– Det ska vara något riktigt bra. Jag kommer inte gå utomlands bara för att sticka. Jag trivs väldigt bra här. Det är fantastiskt att vara lagkapten och spela i sin klubb. Det ska vara något som jag verkligen känner är bra på alla plan, säger Ohlsson till GP på frågan om en eventuell flytt.

Patrik Karlsson Lagemyr och Sebastian Ohlsson på läktaren under fotbollsmatchen mellan Blåvitt och Sundsvall. Foto: Mathias Bergeld / Bildbyrån

Samtidigt som han har varit ryktenas man, har han tampats med sin skada från matchen mot Örebro. Efter uppehållet har han missat tre allsvenska matcher, och det kan bli fler. När Nya Blåvitt nådde ut till Poya Asbaghi under tisdagen, berättade han att Ohlsson ännu inte var tillbaka i full träning med laget.
Kan vi utesluta spel i helgen mot AFC då?
– Det är för tidigt att säga, meddelar Poya.