Öhman fortsätter i Utsikten: ”Jättebra att få den chansen”

FOTO: Emelie Hübner

Andreas Öhman var under 2018 utlånad till Utsikten. Utlåningen till Division 1-klubben har nu förlängts över 2019.

2018 fick Andreas Öhman ett A-lagskontrakt hos IFK Göteborg men har sedan dess haft det svårt att slå sig in.

När IFK Göteborg under fjolåret presenterade sitt samarbete med Utsikten var Öhman en av spelarna som blev utlånad till Division 1-klubben. Nu bekräftar mittfältaren för GP att det blir en fortsättning.

– Det blir liknande som förra året, det är det samarbetet som fortsätter. Jag kommer kunna gå lite fram och tillbaka, säger Andreas Öhman till GP och fortsätter:

– Jag ser positivt på det här upplägget. I och med att jag inte får den speltiden jag vill i Blåvitt så är det jättebra att få den chansen i division 1 i stället och få kontinuitet i mitt spel och få matcher varje vecka.

Öhman var med Utsikten när försäsongen drog igång och kommer nu att fortsätta där.