Om nya Blåvitt

Som ett inbiten fan av IFK Göteborg vet du hur svårt det kan vara att hitta all information du behöver om ditt favoritlag. Med så många webbplatser och sidor där ute är det lätt att gå vilse i ett hav av irrelevant information. Det är därför jag skapade den här webbplatsen – för att vara den ultimata one-stop-shop för allt som rör IFK Göteborg.

Vi älskar Fotboll, och vi älskar klubben.

IFK Göteborg: Historien möter nutiden

Med en rik historia som sträcker sig över hundra år har IFK Göteborg befäst sin plats i den svenska fotbollsvärlden. Från sin tidiga start till sin nuvarande status som ett av de bästa lagen i landet har IFK alltid varit en källa till stolthet och inspiration för sina fans.

En resa genom tiden: Upptäck historien om IFK Göteborg

Följ med på en resa genom IFK Göteborgs historia och utforska toppar och dalar, triumfer och nederlag och allt däremellan. Få en inblick i de spelare, tränare, nyheter och ögonblick som har gjort IFK till vad det är idag. Oavsett om du är ett livslångt fan eller en nykomling inom sporten kommer du att hitta något att älska här.

Gå med i IFK Göteborgs gemenskap: Dela dina tankar och minnen

Den här webbplatsen är inte bara till för mig, utan även för dig. Jag välkomnar alla tips, förslag och feedback från andra fans av IFK Göteborg. Om du har någon information eller material som du vill dela med dig av är du välkommen att ta kontakt med mig. Och om det finns något på sajten som du vill ha bort, säg bara till. Tillsammans kan vi bygga en omfattande och uppdaterad hubb för allt som rör IFK Göteborg.

Vill du komma i kontakt?

Maila då “sportbloggare+nyablavitt@gmail.com”