Poya Asbaghi: ”Vi förtjänade inte ens en pinne”

Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg tappade återigen en ledning sent in på övertiden.
Denna gången var det 0-2 som blev 2-2 borta mot Örebro, i en svag insats av Blåvitt.
– Matchen som helhet så förtjänar vi inte ens en pinne tycker jag, säger Poya Asbaghi till C More efter matchen. 


Annons från Unibet:


Likt borta mot Falkenberg, tappade Blåvitt ledningen i matchens absoluta slutskede. Skillnaden ikväll var att Blåvitt trots 2-0-ledningen, under stora delar av matchen blev utspelade av Örebro som radade upp målchanser.
– Matchen som helhet så förtjänar vi inte ens en pinne tycker jag. Vi kommer inte alls upp i den nivå som vi har vant oss vid, samtidigt som Örebro gör en jättebra match. Även om vi gör en dålig match så ska vi kunna sno med oss tre poäng, precis som de gjorde mot oss på Ullevi lite oförtjänt, säger Poya Asbaghi i intervjun med C More efter matchen.

Måste ändå kännas brutalt när de gör mål på den i princip sista sparken?
– Ja så är det. Det är skönt när vi får det på övertid mot Häcken, men det är lika tufft att få det emot sig, säger Poya och utvecklar vad det var som inte funkade i dag:
– Vi hade inte det presspelet som vi brukar ha, vilket gör att vi inte riktigt kommer åt Örebro. Sen tar vi dumma beslut med bollen, där vi inte vilar i rätt lägen och tappar den i fel lägen. Det är det som har gjort oss så bra i år och idag lyckas vi inte alls. På något sätt är det ändå skönt att kunna spela så dåligt och ändå få med sig en poäng.