Restaurang Olivedal – en ny mötesplats för blåvita supportrar

Det har sedan tidigare varit känt att en ny restaurang med blåvit koppling skall öppnas till säsongen 2019, nu vet vi vad den kommer heta: Restaurang Olivedal.

Mars 2019 är det premiär för en helt ny restaurang. Tobias Hysén öppnar tillsammans med Joakim Hanäs, Patrik Glimberg, Rasmus Forsström, Rikard Attling och Mikael Runmalm upp Restaurang Olivedal. Restaurangen med blåvit anknytning blir en ny mötesplats för alla supportrar och precis som ni hör på namnet är det en hyllning till Café Olivedal, platsen där IFK Göteborg grundades.

Den nya restaurangen med en area på cirka 300kvm finns på Ranängsgatan 8. Idéen är att öppna en restaurang där man också kan titta på fotboll, men istället för den vanliga sportbar-menyn erbjuder man västkustinspirerat husmanskost.

Söker personal

Vill du bli arbetskamrat med Tobbe Hysén? Nu har du din chans! Olivedal söker nämligen fortfarande personal till köket, baren och serveringen. Om du är en blåvittsupporter med kompetens och tidigare erfarenhet inom dessa områden, tveka då inte på att ansöka om en plats. Det gör du enklast via mejl: joakim@olivedal.se.