Ohlsson tillbaka mot Norrköping: ”Vi förtjänade att vinna”

Foto: Michael Erichsen / Bildbyrån

Sebastian Ohlsson var tillbaka – efter nästan två månaders skadefrånvaro – när IFK Göteborg kryssade hemma mot IFK Norrköping.
– Vi förtjänade att vinna, säger lagkaptenen efter matchen.


Annons från Unibet:


IFK Göteborgs lagkapten, Sebastian Ohlsson, var tillbaka efter nästan två månaders skadefrånvaro när man under söndagen tog emot IFK Norrköping.
– Kul att komma tillbaka, men jag har gjort en träning på åtta veckor så det var ganska tungt i benen. Men riktigt härligt att vara tillbaka, säger han i en intervju på IFK Göteborgs Instagram efter matchen.

Inför säsongen skolades den offensiva mittfältaren om till högerback och fick samtidigt förtroendet som lagkapten. Utvecklingskurvan har därefter pekat spikrakt uppåt. När lagkaptenen igår gjorde comeback, fick han drygt 20 minuters speltid, som ensam anfallare.
– Det var lite annorlunda mot vart jag har spelat innan, men man får göra det bästa av situationen, säger Ohlsson.

0-0 mot Norrköping, är du nöjd?
– Jag tycker vi förtjänade att vinna. Vi hade många farliga chanser, så det är bara oflyt att vi inte tar tre poäng, säger Ohlsson som också tyckte det var tufft att springa runt i värmen på Gamla UIlevi:
– Såklart var det tungt att springa. Jag spelade bara 20 minuter men kände hur tufft det var, så för de som spelade 90 minuter var det svårt att hålla uppe ett normalt tempo hela matchen.


Se intervjun med Ohlsson här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.