En stolt August Erlingmark: ”Alla tre har spelat i vår akademi”

Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Han var gladast efter matchen, han bröt näsbenet på sin lagkamrat och han ska inte åka med i Mikael Stahres hiss.
Nya Blåvitt tog ett snack med August Erlingmark efter 3-0 hemma mot Elfsborg.

August Erlingmark var gladast i omklädningsrummet efter segern, sade Poya Asbaghi på presskonferensen. Men när den samlade mediakoren samlades runt Agge efter matchen var det en annan situation som var samtalsämnet.

Under matchen hade August Erlingmark råkat armbåga lagkamraten André Calisir och brutit näsbenet på honom.
— Jag kände att jag träffade någon bra. Eller ah, bra och bra. Jag kände att något knäcktes till, och det var Andrés näsben. Han är sammanbiten och bitter, men snart förlåter han mig, säger August Erlingmark.

Hur är känslan efter den här segern?
— Såklart väldigt skönt att vinna hemmapremiären inför så här mycket folk och ge tillbaka till dem som stöttar oss, säger han och fortsätter:

— Sen är jag glad för Benjamin, Paka och Seb – alla de tre har spelat i vår akademi. Där är jag som stoltast. Att de är såpass bra att de spelar och avgör matcher för Blåvitt. Ett ungt Blåvitt som ger resultat.

Förra veckan stod Blåvitt för en mindre lyckad insats när man förlorade premiären borta mot AFC med 3-1. Desto bättre var det i dag, när man övertygande tog tre poäng inför hemmapubliken.
— Jag har lärt mig att det går upp och ner i fotboll. Man har fått lära sig att inte åka med i hissen, Micke Stahre-hissen, säger han och skrattar.

— Så mycket skiljer det inte. Elfsborg hade ett grepp på oss, men sen så vinner vi med 3-0. Det kan gå hur som helst i alla matcher, avslutar Erlingmark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.