Truppen mot Falkenberg: ”Tuff och rolig uppgift”

Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

Ny match imorgon, borta mot Falkenberg. 
En inspirerande match, med många tillresta supportrar på plats.
– Det ryktas om uppemot 3 000 änglar på plats. Med det stödet ska vi tillsammans försöka göra det till årets roligaste bortamatch för alla i och kring IFK Göteborg, säger Poya Asbaghi.


Annons från Unibet:


Imorgon åker den blåvita bussen ner mot Halland, för en av säsongens roligaste bortamatcher. Falkenbergs FF står för motståndet på Falcon Alkoholfri Arena.
– En tuff och rolig uppgift. Man ska inte titta allt för mycket på deras senaste insats mot Hammarby (2–6) på Tele2 Arena. Hemma och på naturgräs är de ett helt annat lag och slog exempelvis Elfsborg (2–1) nyligen, säger tränare Poya Asbaghi till klubbens hemsida.

Foto: Michael Erichsen / Bildbyrån

IFK Göteborg får dock klara sig utan Carl Starfelt, som i dag flyttar till ryska Rubin Kazan.
– Samtidigt som vi kommer att sakna Calle både som spelare och person är det med stolthet vi fått vara delaktiga i en utveckling som gjort honom till en av allsvenskan bästa försvarsspelare. Från dag 1 sedan han kom har vi sett en enormt professionell inställning, säger Poya.

Dansk comeback

Någon som däremot är tillgänglig, är Lasse Vibe. Anfallaren var avstängd senast mot Sundsvall, men är nu tillbaka. Lagkapten Sebastian Ohlsson är fortsatt skadad, och finns inte med i truppen.


Truppen i sin helhet:
Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Kristopher Da Graca, Rasmus Wikström, Victor Wernersson, Emil Holm, Adil Titi, Nzuzi Toko, Amin Affane, August Erlingmark, Sebastian Eriksson, Sargon Abraham, Lasse Vibe, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Noah Alexandersson, Alhassan Yusuf.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.